Megbízási szerződéssel régésztechnikusokat/hallgatókat vagy végzett régészeket keres a Pest megyei Ferenczy Múzeumi Centrum

A szerződés előreláthatólag az idei év hátralévő részére szól, igény esetén a szeptemberi iskolakezdéssel összeegyeztethető. A munka jellege főként terepi, ha az éppen nincs, akkor benti, irodai munkavégzésre lehet számítani. A munkavégzés egész Pest megye területére értendő.
Terepi munkák során főként technikusi feladatkörbe tartozó tennivalók ellátására lehet számítani (rajzolás, fotózás, csomagolás). A terepi munkák mellett (vagy azok helyett ha nincsenek) a ceglédi és gödöllői bázisainkon folyamatos a benti, irodai munkavégzés, ami főként projektekhez kapcsolódó utómunkát, feldolgozási munkát jelent. Ezek mind-mind olyan munkafolyamatok, amikre szintén betanítunk titeket. A tapasztalatszerzés mellett ez egy jó lehetőség az ásatási illetve múzeumi gyakorlat megszerzésére is. Technikusként/hallgatóként terepi tapasztalat előny, de nem feltétel, mindenre megtanítunk benneteket. Végzett régészként régészeti szakfeladatokkal kapcsolatos munkák elvégzése is lehet számítani. Ezen kívül közösségi régészeti programunk keretében ilyen jellegű feladatokba is be lehet kapcsolódni. Erről bővebben: https://femuz.hu/regeszet/#kozossegi-regeszet, http://www.kozossegiregeszet.hu/
B kategóriás jogosítvány és vezetői tapasztalat minden esetben jó ha van.
A megyében való közlekedést, az ásatásokra és a bázisainkra történő kijutást (többnyire budapesti indulással) minden esetben céges autókkal oldjuk meg. Csapatunkban baráti és családias a légkör, szóval bátran jelentkezzetek!
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal Rajna Andrásnál lehet, bérezéssel kapcsolatban, de bármi egyéb kérdés esetén is forduljatok hozzá bizalommal.
No Comments
Leave a Reply