tagtoborzo

Őskoros Kutatók VII. Összejövetele – 2011.03.16-18.

2010. 10 27. szerda, 8:58

Írta: Horváth Friderika

Őskoros Kutatók VII. Összejövetele, Százhalombatta

2011. március 16-18.

Kedves Kollegák és Barátok!

Örömmel tudatjuk, hogy a mai napig 22 előadás-jelentkezés érkezett a rendezvényre. Előadása rövid kivonatát 7 kolléga küldte el. Továbbra is várunk jelentkezéseket előadással, poszterrel és részvételi szándékkal. Csatoltan küldjük a konferencia tervezett programját, valamint a visszaküldendő jelentkezési lapot.

A rendezvény 2011. március 16-18. között Százhalombattán, a „Matrica” Múzeum szervezésében valósul meg. Az összejövetel fő témája: a ”háztartás-régészet”.

A konferencia helyszíne a városközpontban található Hotel Training (Százhalombatta, Augusztus 20. u. 6.)

Várható költségek:

Részvételi díj, valamint 2 ebéd a helyszínen. A részvételi díj a kávészünetek költségeit fogja fedezni. A március 16-iki gála-vacsorára mindenki a vendégünk.

Szállás:

Az előadók szállás-költségét pályázati forrásból fedezni tudjuk! A többi résztvevő szállás-költségét folyamatban lévő pályázattal igyekszünk csökkenteni. A végső összeget március elején tudjuk közölni.

Szálláslehetőség a városközpontban található Hotel Training szállóban, 1-2 ágyas szobákban és 4 ágyas lakosztályokban. Olcsóbb szállásként, egyetemisták részére, szintén a központban található Hotel Oktán turista-és munkásszálló részét javasoljuk, ahol 2 ágyas szobákban való szállásra van lehetőség.

A konferenciára való jelentkezés, az elektronikusan kitöltött jelentkezési lapok visszaküldésének végső határideje (az étkezés- és szállásigények összesítése miatt) 2011. február 20.

Az előadások 10-15 mondatos, maximum 2500 n terjedelmű összefoglalója elküldésének határideje szintén 2011. február 20. Kérjük a már jelentkezett előadókat, küldjék a rezüméket, hogy elkészíthessük az összefoglaló füzetet.

Százhalombatta, 2011. január 25.

A viszontlátásig mindenkit üdvözölnek a szervezők:

Vicze Magdolna, T. Németh Gabriella és Kovács Gabriella

program1
program2
jelentkezési lap1
jelentkezési lap2
jelentkezési lap3

Nyitólap / Hírek / Egyéb /

Segítség, nem
tudok belépni!