tagtoborzo

Meghívó a CAA Visegrád konferenciára

2015. 03 19. csütörtök, 12:51

A„Computer Applications in Archaeology” című regionális konferencia 2015-ben a lengyelországi Cieszyn határvárosában kerül megrendezésre. A konferencia különbözik a korábbi években megrendezett szimpóziumoktól, hiszen határokon átívelő együttműködés keretein belül Csehországból, Magyarországról, Lengyelországból és Szlovákiából hívja össze azokat a régészeket, akik munkájuk során számítástechnikai és távérzékelési eszközöket használnak.

A konferencia dátuma 2015. május 28–29, 30-án pedig kirándulás lesz Cieszyn történelmi városába és a Chotěbuz-ban álló koraközépkori várba.

A szimpózium a CAA PL/Lengyel Régészek Tudományos Egyesülete, a Cseh Tudományos Akadémia Régészeti Intézete, a szlovák műszaki egyetem, Cieszyn múzeuma és az Archaeolingua Alapítvány közös rendezésében valósul meg.

További információ a konferencia honlapján (http://pl.caa-international.org/) és a csatolt felhívásban. 

Részvételi szándékukat kérjük, 2015. március 31-ig jelezzék maximum 250 szavas angol vagy magyar nyelvű absztraktjuk leadásával a caavisegrad2015@gmail.com e-mail címre (név, intézmény, e-mail cím megadásával). Jelentkezésüket kérjük, jelezzék a magyarországi szervezők felé is a jerem@archaeolingua.hu és az agnes.sebestyen@archaeolingua.hu címre – ugyanis a jelentkezőkkel április folyamán szeretnénk személyesen is találkozni, hogy egyeztessünk a konferencián való részvétel részleteiről.


Nyitólap / Hírek / Szakmai hirdetmények /

Segítség, nem
tudok belépni!