tagtoborzo

Közlemény az MRSZ Elnökség 2012. május 30-i üléséről

2013. 06 24. hétfő, 9:02

Az MRSZ Elnöksége 2012. május 30-án 15.00-16.30 között ülést tartott, ahol a következő fontosabb döntések születtek.

Az Elnök felkéri a Felügyelő Bizottságot, hogy tisztázza, mi a teendő a határozatképesség megőrzésének érdekében egyes elnökségi tagok huzamosabb távolléte során.

Az Elnökség megtárgyalta az MRSZ megalakult Ifjúsági Tagozatával való kapcsolattartás útját, valamint az IT tisztségviselői megválasztásának lehetséges módjait, amelyek a továbbiakban egyeztetésre kerülnek az IT-vel a kapcsolattartókon keresztül.

Az eredetileg 2013 őszére tervezett Régészet Napja országos rendezvényként 2014 májusra kerül át, mivel a szervezésben részt vevő önkéntesek száma kevésnek bizonyult. Az Elnökség szívesen várja a szervezőbizottságba olyan kollégák jelentkezését, akik ténylegesen szerepet vállalnának az intenzív érdemi munkában. Az őszi Régészet Napjára tervezett egyes események 2013-ban a Kulturális Örökség Napjaihoz kapcsolódóan kerülnek megrendezésre az azt vállaló intézményekben.

Az Elnökség ezen felül tárgyalt az örökségvédelmet érintő jogszabályváltozások következtében létrejött ellentmondásos helyzetekről és egyes beruházások kapcsán veszélyeztetett lelőhelyek kérdéséről.

Nyitólap / Hírek / Közlemények /

Segítség, nem
tudok belépni!