tagtoborzo

Konferencia – “Védett épületek a fogyatékossággal élők szolgálatában”

2013. 09 25. szerda, 16:53

Az ICOMOS MNB Egyesület által szervezett konferencia célja: az akadálymentesítéssel kapcsolatos jogszabályi előírások, határidők megismerése; az akadálymentesítés fajtáinak és lehetőségeinek, valamint az érdekelt civil és társadalmi szervezetek, illetve tagjaik igényeinek megismerése; az építészeti, mérnöki képzések, felkészítések lehetőségeinek, hatásfokainak megismerése; általában az ingatlanok és különös tekintettel a védett ingatlanok, műemlékek akadálymentesítési lehetőségeinek és nehézségeinek megismerése; az akadálymentesítés szükséges mértékének meghatározása; az ágazati jogszabályok harmonizációs lehetőségeinek vizsgálata; közös álláspont kidolgozása és elfogadása, együttműködési megállapodás kidolgozása. A meghívó innen letölthető.

Időpont: 2013. október 18.

Helyszín: Fehérvárcsurgó, Károlyi-kastély, Főispán terem (8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi utca 2.)

A konferencián való részvétel a terem véges befogadóképességére való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők budapesti indulással a konferencia helyszínére és visszautazásra buszt biztosítanak. A részvételi díj, (amely magába foglalja az előadások látogatását az ebédet a kastély éttermében és az 1 kávészünetet), 1.500,-Ft., amely az ICOMOS MNB bankszámlájára fizetendő: OTP 11705008-20095785 2013. október 15-ig. A Magyar Építész Kamaránál az akkreditáció folyamatban van az igazolásokat a helyszínen fogják kiosztani.

A konferencia szervezői a regisztrációt a jelentkezési lapon várják e-mailben, legkésőbb 2013. október 13-ig, az secretariat@icomos.hu elektronikus levélcímre. A regisztrációról visszaigazolást küldenek.

Nyitólap / Hírek / Konferenciák /

Segítség, nem
tudok belépni!