tagtoborzo

Beszámoló az MRSZ Elnökség 2012. május 24-i üléséről

2012. 05 30. szerda, 18:32

Az MRSZ Elnöksége 2012. május 24-én 15.00-19.00 között ülést tartott, melyen a következő, fontosabb döntéseket hozta.

Az elnökség 3 új tag felvételéről döntött: egyhangú szavazással felvette a tagok sorába Lukács Józsefet, Skriba Pétert és Rupnik Lászlót.

A szakbizottságok beszámoltak az elmúlt két hónapban végzett munkájukról. Az elnökség értékelte a Parlamentben rendezett, „Megmentett örökségünk – Kincsek Európa szívéből” című kiállítás tanulságait, és megtárgyalta a kiállítás további helyszíneken történő bemutatásának lehetőségeit. Döntött a Szövetség által kezdeményezett foglalkoztatottsági felmérés eredményeinek sajtómegjelenéséről, továbbá áttekintette a folyamatban lévő feltárások, lelőhelyrongálások és intézményi események nyomonkövetése érdekében létrehozott monitoring-rendszer hatékony működésének kérdéseit.

A lelőhelyvédelem aktuális problémáival és a lehetséges megoldásokkal foglalkozó szeminárium megrendezését kora őszre tűzte ki, az eseményre az ELTE-vel közös rendezésben kerülne sor.

Az elnökség a múzeumi átszervezések ügyében úgy határozott, hogy ismét lépéseket tesz a Pulszky Társaság felé a közös fellépés érdekében.

Nyitólap / Hírek / Szakmai hirdetmények /

Segítség, nem
tudok belépni!